Om Anjelica

Om Forfatteren Anjelica Søndergaard
Anjelica Søndergaard
Forfatter og virksomhedsejer

Anjelica Søndergaard (f. 1975) er opvokset i Hvidovre på Københavns Vestegn, i en tryg kernefamilie.
Hun har altid været fascineret af, at ord kan skabe billeder og stemninger, der kan få en læser til at føle noget bestemt. Eller helt at forsvinde ind i andre verdener.
Om ikke andet for et øjeblik.
Fascinationen af det skrevne ord har været drivkraften bag både virksomheden SoMe for Begyndere og dét forfatterskab, der er opstået i Anjelicas voksenliv.

Debut-romanen Turkish Delight, der satte gang i forfatterkarrieren, er en kæmpe kærlighedserklæring til både venindeskabet og den magi der opstår, når man siger ja til eventyret i hverdagen.

Inspirationen kom fra utallige ferier i Tyrkiet med familie og venner igennem mere end 20 år. Undervejs er husket og nedskrevet i hundredvis af sjove og anderledes historier og oplevelser, med forskellige mennesker og situationer som omdrejningspunkt.

Forfatterskab/udgivelser:

Turkish Delight (dansk version)
(Udkom 19. maj 2023 – Forlag: Brændpunkt)

Turkish Delight (engelsk version via Amazon)
(Udkom 23. maj 2024 – Forlag: Brændpunkt)

Arbejdsliv:

Med en bred faglig baggrund inden for både digital marketing, kommunikation og personlig udvikling, lancerede Anjelica i 2020 virksomheden SoMe for Begyndere.
Her undervises andre mindre virksomheder, OG andre forfattere i, blandt andet, kunsten at bruge storytelling i sine tekster, samt at håndtere alt fra boganmeldelser til promovering af bogudgivelser.

Læs om “Boost din bogs succes!” HER.

I januar 2024 oprettede Anjelica sit eget mikroforlag, Forlaget Siff hvor alle egne udgivelser vil blive udgivet fremover.

Fun-Facts om forfatteren:

  • Boede nærmest på det lokale bibliotek som barn og ung teenager. (Og har med stor sandsynlighed en uofficiel lokal-rekord i antal udlånte, og læste, bøger pr. uge!).
  • Har endnu ikke mødt et menneske, der ikke havde mindst én interessant historie med i bagagen.
  • Er aldrig blevet rigtig voksen, (jævnfør de konventionelle normer), og er stadig vild med både computerspil, udklædningsfester, forlystelsesparker, superhelte film, kulørte paraplydrinks og dans til den lyse morgen.
  • Har altid gået sine egne veje, og har valgt et liv hvor rejser, karriere, selvransagelse, gode oplevelser og personlig frihed har hovedrollerne.
  • Bor i et lille hyggeligt rækkehus med sine fire internatskatte og en mindre stime akvariefisk.
  • Var over 40 år, før hun fandt ud af, hvad hun vil være, når hun “bliver stor”.
  • Elsker sort humor, skæve mennesker og røverhistorier.
  • Har siden de tidlige teenage-år drømt om at få udgivet en bog på et forlag. (Og hun kan stadig ikke helt forstå, at den drøm nu går i opfyldelse ved sit allerførste forsøg på at skrive en roman!).

Turkish Delight udkom 19. maj 2023 på Forlaget Brændpunkt – Fremtidige udgivelser vil udkomme på Forlaget Siff.