Om Anjelica

Om Forfatteren Anjelica Søndergaard
Anjelica Søndergaard
Forfatter

Anjelica Søndergaard (f. 1975) er opvokset i Hvidovre på Københavns Vestegn, i en tryg kernefamilie. Med en bred faglig baggrund inden for både digital marketing, kommunikation og personlig udvikling, lancerede Anjelica i 2020 virksomheden SoMe for Begyndere. Her undervises andre mindre virksomheder, OG andre forfattere i, blandt andet, kunsten at bruge storytelling i sine tekster, samt at håndtere alt fra boganmeldelser til promovering af bogudgivelser.

Læs om “Boost din bogs succes!” HER.

Anjelica har altid været fascineret af, at ord kan skabe billeder og stemninger, der kan få en læser til at føle noget bestemt. Eller helt at forsvinde ind i andre verdener. Om ikke andet for et øjeblik.

Så da den rigtige idé dukkede op i slutningen af 2021, agerede hun med det samme. Og tre måneder senere var Turkish Delight en realitet.

Inspirationen kom fra de utallige ferier, hun har været på i Tyrkiet med familie og venner, igennem snart 20 år. Undervejs er husket og nedskrevet i hundredvis af sjove og anderledes historier og oplevelser, med forskellige mennesker og situationer som omdrejningspunkt.

Debut-romanen Turkish Delight er baseret på disse fortællinger, og er en kæmpe kærlighedserklæring til både venindeskabet og den magi der opstår, når man siger ja til eventyret i hverdagen.

Fun-Facts om forfatteren:

  • Boede nærmest på det lokale bibliotek som barn og ung teenager. (Og har med stor sandsynlighed en uofficiel lokal-rekord i antal udlånte, og læste, bøger pr. uge!).
  • Har endnu ikke mødt et menneske, der ikke havde mindst én interessant historie med i bagagen.
  • Er aldrig blevet rigtig voksen, (jævnfør de konventionelle normer), og er stadig vild med både computerspil, udklædningsfester, forlystelsesparker, superhelte film, kulørte paraplydrinks og dans til den lyse morgen.
  • Har altid gået sine egne veje, og har valgt et liv hvor rejser, karriere, selvransagelse, gode oplevelser og personlig frihed har hovedrollerne.
  • Bor i et lille hyggeligt rækkehus med sine fire internatskatte og en mindre stime akvariefisk.
  • Var over 40 år, før hun fandt ud af, hvad hun vil være, når hun “bliver stor”.
  • Elsker sort humor, skæve mennesker og røverhistorier.
  • Har siden de tidlige teenage-år drømt om at få udgivet en bog på et forlag. (Og hun kan stadig ikke helt forstå, at den drøm nu går i opfyldelse ved sit allerførste forsøg på at skrive en roman!).

Turkish Delight udkom 19. maj 2023 på Forlaget Brændpunkt.